tiistai 8. syyskuuta 2015

Maailman huonoin blogi

Heippahei pitkästä aikaa. Olin jo melkein kokonaan unohtanut tämän surkean sivuston olemassaolon ennenkuin etäinen muisto siitä palasi mieleeni aamukahvia juodessani. Pientä syyllisyyttä tuntien halusin nyt tulla kertomaan teille (jälleen kerran hyvin nopeasti) syyn tähän muutaman viikon mittaiseen katoamiseeni. Olin nimittäin jo aikeissa poistaa koko sivuston, sillä koin ettei mulla olekaan ehkä tarpeeksi aikaa tai asiaa tänne kirjoitettavaksi. Suurin syy kuitenkin oli se, että en halua kirjoittaa hostperheestäni tai mistään siihen liittyvästä täällä blogissa (eivätkä he myöskään sitä halua) ja tämä puolestaan rajoittaa aika paljon aiheita, joista voin kirjoittaa tai kuulumisia joita voin jakaa. Harkittuani asiaa pari viikkoa olen nyt kuitenkin tullut siihen tulokseen, että aion tänne jatkossakin jakaa kuulumisiani, vaikkakin hyvin rajattuja sellaisia. En kuitekaan ole vielä aivan varma, että kulkeeko blogi tulevaisuudessakin esimerkiksi tällä samalla osoitteella ja mikä on blogin lopullinen kohtalo. Te kaikki fanaattiset fanit, jotka päivitätte tätä sivua uskollisesti uusien kirjoitusten toivossa, suosittelen lämpimästi liittymään lukijaksi, joka helpottaa muutosten perässä pysymistä, mikäli sellaisia on luvassa. 

Blogihiljaisuudesta huolimatta elämä täällä on kuitenkin ollut kaikkea muuta kuin hiljaista. Näinä muutamina viikkoina olenkin ollut kiireisempi kuin viimeisen parin vuoden aikana yhteensä ja olen varsin tietoisesti pysytellyt mahdollisimman kaukana kaikista somekanavista ja keskittynyt täysillä nauttimaan tästä uudesta kiireisestä mutta hyvästä elämästä. Huomenna olen asustellut täällä tasan kolme viikkoa ja sen kunniaksi voisinkin uhrata blogille vähän enemmän aikaa ja tulla tarkemmin kertomaan miten täällä on elämä lähtenyt rullaamaan. 
 
Tämän pidemmittä puheitta aion nyt raahata hieman jo turvonneen olemukseni Thamesin rantaan lenkille mutta palataan asiaan toivottavasti heti huomenna.

-Noora 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti