sunnuntai 2. elokuuta 2015

Guess who is back

Kaikki te tuhannet fanit, jotka olette kuumeisesti odottaneet paluutani tähtibloggaajien joukkoon, odotuksenne on palkittu. Minä, Noora, olen palannut läppärini ääreen syytämään surkuhupaisia tarinoita elämästäni, jotka tällä kertaa sijoittuvat lähinnä Englannin sateisille nummille. Nimittäin 17 päivän päästä lentokoneen pyörät toivottavasti laskeutuvat melko tasaisesti Lontoon maaperälle ja sieltä matkani jatkuu paikkaan nimeltä Walton-on-Thames, jossa tulen työskentelemään au pairina seuraavan vuoden. Kuten varmaan suurin osa tätä lukevista tietääkin, päätin heittää opintoni vuodeksi syrjään ja ottaa elämälleni (jälleen kerran) täysin uuden suunnan. Päätin armollisesti antaa teille hyvät ihmiset mahdollisuuden seurata uusia seikkailujani tämä blogin välityksellä, jotta mahdollisimman moni voi piristää surkeaa arkeaan lukemalla uusimmista epäonnistumisistani.

Sen pidemmittä puheitta aion nyt karusti painaa julkaise-nappia ja siirtää tämänkin hävyttömän huonon tekstin saastuttamaan internertin ihmeellistä maailmaa. Yritän kuitenkin lähipäivinä tehdä paluun ja kirjoittaa hieman lisää siitä mitä tuleman pitää. Jos hukkasit punaisen langan tämän sekavan ja säälittävän teksin keskellä, ei hätää. Nimittäin niin hukkasin minäkin. Kaikesta huolimatta lyhyesti ja yksinkertaisesti: tervetuloa seuraamaan uusia tunarointejani ja elämääni au pairina!

Ps. perinteiseen suomalaiseen tapaan pyytelen nyt jo etukäteen anteeksi räikeitä kielioppivirheitä, joita teksteissäni vilisee. Pahoittelut jo etukäteen myös epäsäännöllisestä postaustahdista ja mauttomista jutuista.

Terkuin,
Noora

2 kommenttia:

  1. Onko ihan normaalia, että nauran ääneen kun luen näitä ja yritän selittää mun kavereille jotka katsoo mua ihmettelen että oot vaan niin ihanan itseironinen kirjottaja ettei näitä tekstejä voi lukea nauramatta! :D Ihana sinä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa että mun uskollisin seuraaja ja kommentoija eli sinä olet myös löytänyt tänne! <3

      Poista