maanantai 3. elokuuta 2015

Epätoivoa

kuva
Siinä vaiheessa kun stressitaso nousee yllä kuvattuihin mittoihin ja tekemättömien asioiden lista ulottuu Jerusalemiin ja sieltä vielä kepeästi takaisin kotisuomeen, sain taas yllättäen inspiraation tulla kirjoittelemaan uusia asiattomuuksia tänne blogin puolelle. Tällä kertaa suunnittelin väisteleväni velvollisuuksiani kertomalla hieman lisää itsestäni. Monet tätä lukevat varmaan kyllä tuntevat mut ihan henkilökohtaisesti, mutta koska olen yrittänyt istuttaa päähäni uutta positiivisempaa ajatusmallia, haluan uskoa, että joku onneton ennalta minulle tuntematon henkilö saattaisi myös tänne eksyä.

Väsättyäni jonkin sortin kuvausta itsestäni pari tuntia alkoivat pikkuhiljaa hikikarpalot kiiriä punoittavalle otsalleni. Kaikki mitä tuossa ajassa olin saanut aikaan oli toinen toistaan järisyttävämpiä tuotoksia, jotka muistuttivat lähinnä Suomi24:ssä esiintyviä treffi-ilmoituksista. Ei paljoa naurata kun kolmen tunnin yrityksen jälkeen kaikki mitä itsestä saa kerrottua oli mahdollista tiivistää seuraavaan lauseeseen: Olen 21v välivuotta viettävä oikisopiskelija, jonka elämässä Netflix ja nukkuminen ovat häpeällisen suuressa osassa. Näin. Siinä se. 3 hours well spent.

Ehkä annan vaan asian olla ja toivon, että pikkuhiljaa matkan varrella saatte musta vähän enemmän tietoa, jos ette jo klikanneet sivun yläreunassa näkyvää rastia ja päättäneet koskaan olla palaamatta tälle epäonniselle sivustolle. Seuraavalla kerralla toivon pääseväni jo vähän lähemmäs tulevaan muuttoon liittyviä asioita mutta älkää odottako liikoja.

-Noora

4 kommenttia:

  1. Kiitos ihanasta kommentista! Toi hymyn huulille.
    Aupair-kontakteja kaipaan, joten ois kiva olla yhteyksissä! Tervetuloa Englantiin... :) Jään seurailemaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Ollaan yhteyksissä kun sinne asti selviän!

      Poista
  2. Jes taas uus au pair blogi! :) Oisko muuten mahdollsta vaihtaa fontti johonkin vähän selkeempään? Ehkä se on vaan mun silmät mut näitä erikoisfontteja on tosi vaikee lukea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kun sanoit! Vaihdoin nyt fontin toivottavasti tätä on helpompi lukea :)

      Poista